220914

wow ok just nu känns allt helt underbart. Vet liksom inte varför. Sitter i skolan efter att ha gjort omprov i naturkunskap och har två timmar tills nästa officiella lektion. Ca 30 minuter till en icke officiell lektion då jag och min vän ska filma en video till engelskan/estetisk kommunikation. Sitter på fyran i sofforna med kaffe i min starbucks tumbler, Bon Iver i hörlurarna och himlen är grå utanför fönstret. Det är tyst. Enstaka dörrar som slår igen då och då. Är inne på min egen tumblr och drömmer mig bort lite. Skulle kunna sitta här hela dagen med mitt kaffe och bon iver. Så länge det är såhär tyst och mysväder ute.

Har inte gjort mycket i helgen. Träffade Frida och wow vad hon är bra. Så otroligt att vi känt varan i nästan åtta år. Vi gick på bio i fredags och såg the maze runner som jag taggat inför i ett halvår ungefär. Så himla bra. Vill se den igen. Och igen. Känner nån för att se den så kontakta mig för omg så bra var den. Två favvoskådisar är med och den är lite lik hunger games, divergent, the mortal instruments osv. Mina favvisar. Jag och Frida drog på filmkväll hos hennes syrra i Sollentuna och runt 3 am bestämde vi oss för att åka hem till mig så ungefär halv fem på morgonen kom vi hem till mig. Under promenaden från gullmars till mig inveg vi en ny ben and jerry's och wow, det var en bra kväll alltså. Resten av helgen sög lite men det gör inget. 

Allt och inget | | Kommentera |

Tre dagar av ren lycka och kärlek man bara ser på film

Jag vill ha dig tillbaka. Eller egentligen vill jag ha det vi hade tillbaka. När vi vek oss av skratt i shoppingcentret och drev med personalen. När jag matade dig i bilen för att du körde och inte kunde äta själv. Då du lät mig köra din bil och höll på att få ett nervöst sammanbrott för att jag höll på att köra av vägen. När du sjöng och spelade för mig i ditt rum i väntan på vännerna. När vi sjöng wiggle och gaspedal i bilen. Då vi höll händer på midnattspremiären av 22 Jump Street. När vi dansade i mitt rum och hade vår första kyss. När vi gungade och hade vår andra. Vår första och sista natt tillsammans. Vi såg en två timmar lång film och jag minns ingenting för ditt ansikte var det enda jag kunde hålla blicken vid. Vi pratade om allt och inget. Vi låg så nära att vi blev som ett. När vi kysstes hejdå i bilen morgonen efter och jag hade en knut i magen för att det kändes som det var sista gången vi sågs. När vi höll om varandra i shoppingcentret senare på dagen. När vi hade vår sista kyss då vi sa hejdå på riktigt
Allt och inget | | Kommentera |

September so far

Här får ni se några bilder som jag lyckats samla på mig sen jag senast skrev.

Allt och inget | | Kommentera |
Upp