första advent

Första advent idag alltså. Förstår ni att det är 2015 om en månad? Kommer ihåg 2005 när jag satt i mitt klassrum och försökte förstår varför vissa nummer på tavlan ändrades varje dag(datumet), några andra nummer ändrades lite oftare(månaden) och varför den där sista liksom aldrig ändrades, inte så man märkte det i alla fall(det var året och det är därför jag kommer ihåg att det var 2005). Hade alltså inte ens lärt mig det där med datumskrivning än. Nu sitter jag här i tvåan och lär mig saker som jag egentligen inte alls är intresserad av. Jag menar, när vi lärde oss datumskrivning, klockan och 4+4 var det i alla fall saker som man skulle ha användning av.

Har haft världens bästa vecka och den kommande veckan ska inte vara allt för jobbig heller. Hade nämligen rep och konsert i veckan samt att vi åkte till saco-mässan i torsdags så ja, måndag och fredag var de ända normala dagarna. I veckan har vi en halv profildag tror jag i alla fall, vilket är bättre än ingen profildag.

Har även i veckan köpt alla mina julklappar, innan december ens. Bra jobbat skulle jag säga. Har även slagit in alla, köpt två plagg och en mascara till mig själv och har ganska mycket cash kvar så känns ju ganska fett. För en gångs skull har jag även köpt ett plagg speciellt för nyår, vilket inte är mig likt men den är underbar och glittrar i guld så jag är överlycklig.

Allt och inget | | Kommentera |

Söndagsinlägg

Har inte skrivit på ett tag nu. Men vem bryr sig, har inte direkt haft någon lust. Har precis duschat efter gymmet och måste snart sätta mig med franskan. Ligger på B-A tydligen och personligen skulle jag vilja ligga på A då jag vet att jag kan klara det om jag faktiskt bryr mig.

Vad har hänt då sen sist jag skrev? Typ inget. Har haft sångafton i skolan dvs alla sångare sjunger upp en sång på en slags konsert. Det gick ok men hoppas på att det går bättre nästa termin. 80-tals konsert ska vi ha på tisdag och onsdag, blir spännande. Får lön och studiebidrag i veckan så tänkte julshoppa nästa helg. Så mysigt. Wow, längtar verkligen till jullovet. Ska bli så skönt. Är egentligen inte så himla skoltrött för än så länge är tvåan låååångt ifrån så jobbig som alla har sagt att den ska vara. Har en del att göra såklart men inte mer än i ettan liksom, inget jag inte kan hantera, än så länge.

I fredags träffade jag tre andra personer som jag åkte med till brasilien när vi var elva år gamla. Vi brukar träffas typ en gång om året för att catcha up lite. Det var hur mysigt som helst och jag kan verkligen inte förstå hur fort tiden går.

I tisdags mötte jag upp Frida runt nio och vi köpte starbucks och hängde på t cen i cirka 2 timmar innan vi tog oss till sergels för att se midnattspremiären av Mockingjay. Wow säger jag bara. Den var så mäktig! Väldigt deppig också skulle jag säga. Hela boken är ganska depp också så det är ju inte så konstigt, men oj vad bra den var! Rekommenderas starkt. Främst till er som läst boken för ni är the real mvp's. You fake ass non readers kan dra. När bion var över, strax efter två, tänkte vi ju ta tuben hem till mig för att inse att tunnelbanan var avstängd så ja, vi fick oss en jävla lång promenad från sergels till hammarby sjöstad. Vi gick även förbi 7-eleven när vi insåg att det inte var värt att försöka komma hem så snabbt som möjligt för att få lite sömn innan skolan. Så klockan halv fyra kom vi hem och låg och garvade i sängen till cirka halv fem. Värd kväll trots de ca tre timmar sömn jag fick. Här är fyra bilder från den kvällen. Vi räknar nu ner till midnattspremiären om ett år och hoppas att de visar båda efter varandra då!

Allt och inget | | Kommentera |

5 november 2014

Dagarna av ledighet är över och jag har under dessa dagar kunnat åstadkomma fyra timmar i sträck med studerande av naturkunskap, en jävla massa timmar åt att se två säsonger av Once upon a time, ca tolv timmar på jobbet, väldigt mycket fika som förhoppningsvis jämnats ut med tid spenderat på gymmet.

Mamma kämpar emot min enorma jullust som jag har just nu i och med att hon verkligen vägrar börja julpynta. Blir lite ledsen då jag verkligen, verkligen har fått någon sorts oklar längtan efter jul. Vi ska i alla fall sätta upp vår ca femton meter långa balkongräckesslinga. Så jag är lite nöjd. Ska börja pynta mitt rum dock, nån måtta får det ju vara.

Föresten, alltså seriöst, ganska löjligt att solen går ner klockan fyra. Den gick liksom ner idag innan min sista lektion ens hade börjat. Lite deppigt. Det är inte ens den mörkaste dagen än?? Oh well. Till jul blir det ju mysigt i alla fall. Just så här i början är det lite väl depp när det typ inte ens finns några fina löv kvar. Vi är liksom i det där äckliga mellanstadiet, även kallat november, där allt är brunt och grått och ser ut som bajs. Det är därför jag tycker att man borde få börja julpynta nu. Logiskt egentligen??

Allt och inget | | Kommentera |
Upp