Ett sånt där vanligt tråkigt inlägg

Kan uppriktigt säga att jag inte har gjort ett skit idag. Ingenting alls. Gårdagen spenderades med min fina barndomsvän. Vi gick på bio och såg Sex tape. Asrolig och värd att se tycker jag. Vi tog ett nattdopp i Edsviken, Danderyd med hans bror och hade det allmänt bra. Gjorde homemade guacamole a la Sara och kollade på film tills klockan blev tre. Sov in imorse och dunkade musik med hans underbara högtalare. Tre Pretty Little Liars avsnitt blev det ju också och bara lökade i soffan tills jag drog runt tre. Egentligen så himla ointressant inlägg men men så var det. Imorgon ska jag sova in, kanske packa lite på dagen och sedan jobba på kvällen. K bry Sara.
Allt och inget | | Kommentera |

En solig sommarkväll

Sara Eng, som vanligtvis har fobi för asiatisk mat, gick med på att beställa take out från en thairestaurang. Och hon gillade det..

Har sprungit lite mer än sex kilometer två dagar i rad nu. Kanske pallar imorgon också men med tanke på att jag inte sprungit alls på hur länge som helst så är jag mer än nöjd med dessa två dagar.

 

Allt och inget | | Kommentera |

En riktigt händelserik dag

Började dagen klockan sju/åtta av en jävla massa skrik från måsarna utanför fönstret. Lät som de hade en väldigt vild diskussion som absolut inte kunde vänta tills senare. Och definitivt behövde det ta plats utanför Saras fönster. 
Hade ingen som helst aptit så tog en kopp kaffe och lite knäckebröd. Wow, så intressant Sara, verkligen, berätta mer. Träffade hur som helst en vän till mig inne i stan och vi tog oss till starbucks och sen vandrade vi runt och pratade massvis. Lökade sönder ungefär som alla andra dagar sen juli började. Eftersom jag är ett så stort fan av att skriva listor så köpte jag ett fint block att skriva i. Verkligen jättefint. Sån där helt svart framsida och sen på baksidan är det också svart. Ganska fint tyckte jag. Färgstarkt. Köpte även godis så tänkte nu sätta mig och svulla och skriva listor. Eller se på film. Vilket som. Riktigt händelserik dag hörni.
Tänkte även berätta att jag är nu ägare av en ny gammal tjocktröja som jag hittade bland syrrans grejer, som för övrigt står i hallen. Blev överlycklig för jag har nog aldrig satt på mig en underbarare tjocktröja.
 
Allt och inget | | Kommentera |
Upp