pissvecka

Jag har tagit fram min bra-bok, The Death Cure (Maze runner 3), marabou och en nyköpt Elle tidning. Jag ska ha me-time. Ska eventuellt måla om naglarna. Gick hem ifrån skolan eftersom jag har haft mycket mitt huvud de senaste dagarna. Grät av mig lite på mammas axel eftersom hon jobbar hemma och jag mår skit. Nu ska jag kolla på game of thrones och möjligtvis gråta lite till.
Allt och inget | | Kommentera |

16/02/2015

Tog mig hem ifrån skolan ett par timmar tidigare idag. Kom hem och satte på mig myskläder, gjorde i ordning i köket och gjorde cappuccino. Tanken var att träna men det kanske jag gör senare. Nu ska jag plugga. Har en del att göra. Ingenting har en deadline any time soon (tror jag) men jag ligger efter och är alldeles för stressad. Har varit det ett tag nu men har liksom skjutit undan det och sysselsatt mig med annat. Inte bra. Ska hur som helst ta tag i det nu och förhoppningsvis får jag i alla fall lite gjort. Vidrig måndag för övrigt. Det har absolut inte hänt något speciellt vilket i och för sig är skönt men då hade jag i alla fall vetat varför jag känner mig så nere idag. Vill mest sova och hoppa över resten av dagen/kvällen. Kan väl berätta för de få läsare jag har att jag åker till Italien på lördag så jag är väl helt ok glad i alla fall. Skidor i alperna i en vecka. Det blir bra. Och så har jag även bokat en veckas resa till Berlin med min kompis i maj. Det blir bäst, har aldrig varit i Tyskland så det kommer bli amazing. Helgen var bra i övrigt. Jag har träffat vänner, jobbat och tagit det lugnt. Känner att det här börjar bli lite av ett kbry inlägg så jag ska sluta nu.
Allt och inget | | Kommentera |

onsdagsinlägg

1. Har panik över ett naturkunskaps projekt som vi håller på med. För jag förstår inte så mycket och mina gruppbuddies kommer inte till lektionerna.

2. Har panik över en engelska essay som vi skriver för att jag har ingen ork eller motivation att börja på den.

3. Solen gör mig glad.

4. har möjligtvis spontan-planerat en resa till Berlin i maj.

5. Har inte köpt några studentskivs-biljetter eftersom jag egentligen inte är taggad alls på att gå på dyra fester när man kan gå ut gratis så mycket billigare istället.

6. Ska gå på 18-års fest på fredag med temat 90-tal och får då träffa mina musikal kompisar och att träffa dom är ärligt highlighten på hela mitt liv.

7. Förhoppningsvis får jag jobba på lördag(alla hjärtans dag) så jag slipper sitta hemma och äta glass i min ensamhet.

8. Är inte så blek tack vara bus och jag skäms inte ens för att använda det. Känns så jävla mycket bättre att inte se ut som ett spöke. 

Allt och inget | | Kommentera |
Upp