tacksam

Jag kan verkligen inte förstå att det här året är på väg att ta slut. Det är snart 2015. Det har gått så himla fort. Känns nästan som igår som jag sa hejdå till vänner och familj på andra sidan atlanten medan det i själva verket har gått sex månader. Blir nästan lite rädd av att det går så himla fort. Hur som helst, finns verkligen så himla mycket som jag är så otroligt tacksam över så tänkte väl skriva en liten classic sara lista. Över grejer jag är tacksam för.

- Att jag har hela min familj vid liv och god hälsa.

- Att mina föräldrar lät mig åka på utbytesåret som verkligen förändrade mig som person. Stärkte mig för det mesta.

- Att jag har ett bra liv. Jag bor i ett bra land och när jag ser alla tiggare får jag en knut i magen och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Så tacksam för att jag har ett bra liv.

- Tacksam för att underbara personer jag lärt känna i år. Min senare värdfamilj i usa. Flera vänner mot slutet i usa. En hel hög med elva-åringar från världen över. Min nya klass. 

- Tacksam för mina närmsta, framför allt musikalarna som gör mig så otroligt lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

- Min mamma och hennes kompis som fixat så att jag fått jobb.

Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med all lycka som jag egentligen har i mitt liv och inte alltid ser. För när jag ser det, ibland, eller faktiskt inser det, om ni förstår vad jag menar, så vill blir jag så himla överväldigad att jag inte vet vad. Vet bara att jag borde vara sjuuukt tacksam för det liv jag lever. Även om samhället är upfuckat och att det finns massa dumma människor.

Allt och inget | | Kommentera |

Värdelös och otillräcklig

Jag blir så ledsen. Så himla ledsen. Varför har samhället blivit såhär? Varför ska man behöva känna sig värdelös och otillräcklig. Ska man stanna hemma ifrån skolan för att man känner sig ful och ska man stå i spegeln och räkna alla felen på sig själv bara för att media, som föresten för det mesta är ren bullshit, säger åt oss vad som är snyggt/fult och hur man ska se ut. Jag har minst fem vänner som, liksom jag, har spenderat timmar framför toalettstolen med fingrarna i halsen för att vi tror att vi inte duger. Vilket vi absolut gör! Det är vidrigt att man ska känna såhär och det vidrigaste är att så pass många känner såhär men ingen pratar med någon om det så man tror att man är ensam. Själv har jag haft dåligt självförtroende cirka alltid och jag är trött på att vara osäker och känna mig otillräcklig och vidrig. Jag kan inte säga att det vänder här för det kommer ta lång tid innan jag är helt nöjd med mig själv men jag vet att det är bara jag som kan ändra på det här och jag försöker, så jävla mycket, och någon dag så ska jag älska mig själv.
Allt och inget | | Kommentera |

2015 lista

Brukar inte vara den personen som sätter upp mål varje år. Jag gillar att ha små mål lite då och då under året. Dock vet ni, om ni känner mig, hur mycket jag älskar listor och jag har faktiskt en del saker som jag har tänkt på som jag vill göra i alla fall i början av 2015. Alla är ju inte direkt mål men det spelar mig ingen roll. En lista är en lista.

- Vill sola solarium ett antal gånger

- Skall bli blond igen i kanske februari eller mars

- Tänkte komma igång med yogan på gymmet en gång i veckan

- få ett solklart A i franska

- inte äta godis/glass/kakor osv.

- göra gelé naglar i februari eller mars

Allt och inget | | Kommentera |
Upp