tacksam

Jag kan verkligen inte förstå att det här året är på väg att ta slut. Det är snart 2015. Det har gått så himla fort. Känns nästan som igår som jag sa hejdå till vänner och familj på andra sidan atlanten medan det i själva verket har gått sex månader. Blir nästan lite rädd av att det går så himla fort. Hur som helst, finns verkligen så himla mycket som jag är så otroligt tacksam över så tänkte väl skriva en liten classic sara lista. Över grejer jag är tacksam för.

- Att jag har hela min familj vid liv och god hälsa.

- Att mina föräldrar lät mig åka på utbytesåret som verkligen förändrade mig som person. Stärkte mig för det mesta.

- Att jag har ett bra liv. Jag bor i ett bra land och när jag ser alla tiggare får jag en knut i magen och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Så tacksam för att jag har ett bra liv.

- Tacksam för att underbara personer jag lärt känna i år. Min senare värdfamilj i usa. Flera vänner mot slutet i usa. En hel hög med elva-åringar från världen över. Min nya klass. 

- Tacksam för mina närmsta, framför allt musikalarna som gör mig så otroligt lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

- Min mamma och hennes kompis som fixat så att jag fått jobb.

Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med all lycka som jag egentligen har i mitt liv och inte alltid ser. För när jag ser det, ibland, eller faktiskt inser det, om ni förstår vad jag menar, så vill blir jag så himla överväldigad att jag inte vet vad. Vet bara att jag borde vara sjuuukt tacksam för det liv jag lever. Även om samhället är upfuckat och att det finns massa dumma människor.

Allt och inget | | Kommentera |
Upp