fallbreak

Ok you guys. Höstlov åt folket. Det är såå skönt med lov. Dock har jag inte känt mig så stressad över skolan lately men det är skönt i alla fall. Trodde att jag inte hade mycket planerat inför lovet men såg sen att jag har en del uppbokat faktiskt, cirka hela lovet.
 
Beställde hem mina jobbskor i fredags så förhoppningsvis anländer dom imorgon och då är jag helt redo för starten på my new job. Är så taggad! Kommer jobba massvis nu innan mall of scandinavia öppnar så det blir roligt.
 
Har spenderat helgen med disney, gossip girl, cuddles och mensvärk. I veckan ska jag träffa två kompisar, förmodligen Frida också innan hon flyttar till norrland. Jag har utbildning torsdag, fredag och lördag. Sen är det två fester nästa helg som jag är lite kluven över om jag ska gå på eller inte. Och på allt det här måste jag välja en låt till sångafton och jobba på mitt gymnasiearbete. Men det blir bra. Det kommer i alla fall inte bli ett lov där jag bara slöar.
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

veckan innan lovet

Den sista veckan innan hösltovet började igår och wow det känns som den här terminen går alldeles för fort. Skönt med lov men man hinner ju knappt med själv liksom haha! Helgen var mysig och bestod av häng med en del mysiga personer bara.
 
Var på en liten fotokurs på fredagseftermiddagen innan jag tog mig ut till danderyd för att träffa mina fina vänner. På lördagen var jag hemma under dagen och tog bland annat en fin promenad i höstvädret och senare på kvällen fick jag besök som bestod till söndagen då jag degade nästan hela dagen.
 
Har en händelserik dag imorgon då jag har två lektioner på dagen och sen ett ganska långt luciarep som följs av middag hemma hos Elin. Torsdag ser normal ut och på fredagen ska jag förmodligen på en till slags fotokurs. Sen är det lov.
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

Tisdagslista

Planer för ikväll
Ikväll ska jag skriva på mitt gymnasiearbete, laga mat med mami och kolla på de nya avsnitten av Akward och Once upon a time. Eventuellt försöka förbereda mig för ett litteratursamtal inför svenskan imorgon.
 
Dagens humör
Glad. Eller ganska neutral liksom. Har en helt okej dag och känner mig liksom in peace med mig själv. Svårt att förklara men det är i alla fall en väldigt skön känsla. 
 
Tre bra saker idag
- regnet (äkta höst)
- Forks over knives på netflix
- ska laga grönsaksmiddag med mami senare
 
Tre saker du vill göra
- köpa fina värmeljushållare och andra fina things till mitt rum 
- lära mig att göra sushiris
- köpa min älskade Brandy melville kofta i svart
 
Tre bra filmer
- Remember the titans
- clueless
- angus, thongs and perfect snogging
 
Dagens låt
Alla dagars låt. Så himla fin. Lyssnade mycket på denna förra hösten.
 
Listor | lista, musik, tisdag, tisdagslista, tre | | Kommentera |
Upp