studerar på ett söderkafé i oktober

Gick upp strax efter åtta imorse eftersom jag i princip avskyr att sova bort hela dagar, oavsett lov eller inte. Bestämde mig för att skipppa frukosten hemma och gjorde mig i ordning för att bege mig ut till stan. Sitter alltså på kaféet muggen på götgatan och har ätit hur mysig frukost som helst med kanel latte och kollat på the carrie diaries. Kafét har börjat fyllas av lunchgäster och jag sitter bredvid tre fransmän och blir lite stolt när jag förstår ett ord eller två. Ska ta och försöka plugga både naturkunskap och franska. Snart kommer Jakob in också och vi ska eventuellt hitta ett annat kafé att sitta och studera på. hur mysigt so helst. Så himla värd lovdag egentligen.

Möjligt att jag tar mig ända ut till täby lite senare för att träffa Frida. Så värd dag verkligen. Igår fick jag värsta rycket och städade hela lägenheten inklusive rensning av mitt rum och garderob. Det är så rent och fint nu. Färgade även håret mörkbrunt. Lite spontant. Har varit så himla trött på det jag hade innan och kände verkligen för en förändring. Möjligt att jag blir blond till våren igen. Classic mig, aldrig nöjd haha.

Allt och inget | | Kommentera |

the struggles of my life

vill köpa massa nya kläder och skor men vill ju spara alla mina pengar och åka tillbaka till usa i sommar samt åka på roadtrip med mina vänner.

vill festa och mest vara full på heltid men vill ju träna och bli vältränad och leva hälsosamt.

vill vara bra på jobbet men får absolut något som liknar panikångest varje gång jag måste ta kontakt med någon restauranggäst.

vill ta körkort och plugga bättre men är för lat och för dålig på att ta tag i saker.

Allt och inget | | Kommentera |

241014

Stämningen på kulturama är betydligt bättre än i tisdags, samt onsdags. I onsdags var det en liten minnesstund i kafeterian och det går inte att beskriva det tusen hugg i hjärtat jag kände när jag såg mina vänner gråta i publiken när min klass tog plats på scenen och sjöng. Som sagt har stämningen lättats upp och folk delar med dig av gamla minnen. Efter höstlovet kommer vi förmodligen ha en officiell minnesstund.
Just nu står jag och väntar på bussen i Slussen då jag ska hem till min fina vän för att avsluta vårt så kallade Harry Potter maraton. Imorgon kväll ska jag jobba vilket är riktigt bra för min ekonomi. Annars då. Lov är alltid kul. Har inget inplanerat dock. Ska försöka jobba och träna så mycket som möjligt.
 
Allt och inget | | Kommentera |
Upp