springbreak

Måste ändå säga att jag har haft en riktigt skön och stressfri dag idag. Började dagen med att hetssteka pannkakor till frukost för att sen ta mig till skolan för att ha två musiklektioner. Gick sedan hem och gjorde en brutal lunch eftersom jag fick lite inspiration av en youtuber och hade verkligen craving för pasta (vet ej varför för jag tycker inte ens om pasta särskilt mycket) och sen kollad ejag lite på glee. Drog iväg till gymmet och tog en powerwalk i en halvtimme och körde lite stryka. Helt slut blev jag och vet inte riktigt varför men det var skönt i alla fall och sen kom jag hem och kollade färdigt på glee och nu kommer det inga fler säsonger så jag satt och stolbölade till sista avsnittet. Gjorde en smoothie till middag pga så stor lunch och har nu grinat lite till Biggest Loser och ska kolla vidare på Captain America. Och juste, jag har påsklov nu. 
Har inte skrivit ett såhär detaljerat inlägg om min dag sen typ två år tillbaka haha. Oh well. Så skönt med lov. Har nämligen studiedagar imorgon och torsdag. Hella rad.
 
 
 
 
Allt och inget | | Kommentera |

monday mars 30th

Har haft en riktigt vanlig, tråkig måndag. Den har varken varit bra eller dålig. Hade bara teoretiska ämnen på schemat men det var ok i alla fall. Synd bara att jag har världens mest dryga svenska lärare som jag hade lust att slå i ansiktet idag. Oh well, I didn't. Gick hem och gjorde mellanmål (se bild) och försökte plugga lite musik (se andra bilden, dvs gick inte bra). Nu har jag i alla fall äntligen gjort klart den där dumma kompskissen och jag vet inte hur rätt den är och kommer säkert få en uppläxning om hur jag borde kunna det här, speciellt eftersom jag valt världens enklaste låt också, men det gör inget. Jag har i alla fall gjort mitt bästa och det är sista dagen innan lovet imorgon så jag känner mig glad och ostressad. 
Allt och inget | | Kommentera |

sunday sunday

 
En selfie från igår och en bild som togs nyss. Sitter vid mitt skrivbord (sitter aldrig vid skrivbordet) och ska försöka göra klart denna kompskiss. Kommer nog få F för jag har aldrig riktigt förstått helt hur man gör, but it's ok. Känner mig ändå rätt glad för;
- jag hade en underbar kväll igår (samt natt och morgon idag)
- mitt hår är ganska fint (ganska messy men rakt så jag är nöjd)
- ska äta lasagne, kolla OC och prata om allt och inget hos Elin ikväll
- går bara måndag och tisdag i skolan. Sen är det studiedagar, röda dagar och påsklov
Så ja, det känns bra helt enkelt och jag är inte alltför stressad ang. skolarbeten för jag har hela lovet på mig att ta igen. Har massor med träningsvärk från gymmet igår och det är skönt med kan knappt röra armarna. Åhhh alltså på lovet ska jag gymma och springa mycket! Tänkte att ni kan väl få receptet på smoothien i bilden för den är väldigt god. I och med latten på bilden har jag även gjort slut på vår laktosfria mjölk och från och med nu tänker jag endast göra soyamjölk eller mandelmjölk i kaffet. No mas milk.

Smoothie recept
- 1 banan
- ca 1 dl frysta hallon
- 1 kiwi
- en näve färsk babyspenat
- 1 dl vatten
- 2 dl kokosmjölk
- en halv lime
MIxa allting obviously och toppa med chiafrön as usual när man snackar med mig. Själv tog jag även lite av syrrans hemgjorda musli som va rätt god ändå.
 
Allt och inget | | Kommentera |
Upp