2015 happenings

2015 är alltså över. Tänker så himla mycket ibland (hela tiden) eftersom jag är jag. Har insett hur många saker jag har gjort i år och hur mycket jag är tacksam över.
 
Jag har börjat äta helt vegansk kost. Även insett att jag inte ska kalla mig vegan eftersom det anses vara en livsstil som jag inte följer till fullo. Känns inte rättvist mot veganer. Hur som helst är jag stolt över det jag lärt mig och hur jag lever mitt liv just nu. Även om det har blivit brist på träning på sistone så lever jag mer hälsosamt än jag någonsin gjort. Planerar inte att gå ur den veganska kosten på i alla fall ett bra tag, vi får se hur det blir i framtiden.
 
Jag är stolt över att jag året 2015 lärde mig tycka om sushi, koreansk mat och även kinesiskt. Jag som alltid trott att jag ogillade all asiatisk mat men insåg att det endast är thaimat jag inte tycker om! Ja har lärt mig tycka om kikärtor och bönor och provar alltid ny mat i och med den veganska kosten. Jag har läst några Harry Potter böcker, jag har sett Sagan om ringen triologin och även Breakfast club, Clueless och 10 things I hate about you som jag har hört är filmer man bör se. 
 
 
Åkte till italien med min familj och min bästa vän och hans familj. Åkte även till Berlin och tog så många fina bilder. Ska ta upp foto mer år 2016. Blev en skidresa med min underbara familj till Italien i början av året vilket var underbart. Är stolt över mig själv för att jag tog tag i att skaffa mig jobbet på Starbucks, där jag länge velat jobba. Jag tog tag i det, gick igenom två intervjuer och fick det.
 
Har lärt mig mycket år 2015 även om det är svårt att sätta fingret på sakerna. Men jag vet när jag väl får användning för det. Hoppas ni känner att ert 2015 har varit bra och att ni är redo för 2016.
 
Allt och inget | |
Upp