en saknad

- Jag saknar när jag och Frida gick på bio cirka en gång i månaden. Det blev vår grej liksom och vi gick hela tiden. Jag saknar när vi tog hela dagar där vi gick ut och fotade och när vi sjöng Socker och Zombie varje dag i skolan. Jag saknar när vi gick till täby centrum efter skolan och prövade korsetter och sexiga underkläder i timmar och tog bilder med min digitalkamera i spegeln. När vi åt hela Ben and Jerry's och pratade om pojkarna vi crushade på.
 
- Jag saknar Jasmine och att kunna på promenader sent på kvällarna med henne. Eller sitta på golvet i hennes rum med en gitarr och sjunga. Sitta med läxorna bredvid varandra i köket och drick kopp efter kopp av kaffe med alldeles för mycket french vanilla creamer. Jag saknar hennes underbara values och åsikter som jag var så himla enig i och att hon var en utav de få där borta som jag träffade som inte var so ignorant. Jag saknar att ha henne i närheten, åh vad hon spred bra energi.
 
- Jag saknar Sammy. Oj, vad jag saknar Sammy. Jag saknar att dra dirty jokes med henne eftersom hon basically var den enda amerikanen jag träffade där som faktiskt gick att dra dirty jokes med. Jag saknar att hitta henne efter en lektion och gå till nästa med henne. Jag saknar att åka till Caribou, köpa kaffe och prata och dom senaste douchekillarna vi snackat med. Att bo i rummet bredvid hennes och göra oss i ordning samtidigt för att sedan ta bilen till skolan. Att komma hem och äta crackers och dricka isvatten med sugrör ur plastglas. Jag saknar att gå på bio med henne och stanna bilen mitt i vägen, eftersom vi bodde öde nog för att kunna göra det utan att skapa kaos, och lägga oss på vägen för att kolla på stjärnorna.
Allt och inget | saknad | |
Upp