första advent

Första advent idag alltså. Förstår ni att det är 2015 om en månad? Kommer ihåg 2005 när jag satt i mitt klassrum och försökte förstår varför vissa nummer på tavlan ändrades varje dag(datumet), några andra nummer ändrades lite oftare(månaden) och varför den där sista liksom aldrig ändrades, inte så man märkte det i alla fall(det var året och det är därför jag kommer ihåg att det var 2005). Hade alltså inte ens lärt mig det där med datumskrivning än. Nu sitter jag här i tvåan och lär mig saker som jag egentligen inte alls är intresserad av. Jag menar, när vi lärde oss datumskrivning, klockan och 4+4 var det i alla fall saker som man skulle ha användning av.

Har haft världens bästa vecka och den kommande veckan ska inte vara allt för jobbig heller. Hade nämligen rep och konsert i veckan samt att vi åkte till saco-mässan i torsdags så ja, måndag och fredag var de ända normala dagarna. I veckan har vi en halv profildag tror jag i alla fall, vilket är bättre än ingen profildag.

Har även i veckan köpt alla mina julklappar, innan december ens. Bra jobbat skulle jag säga. Har även slagit in alla, köpt två plagg och en mascara till mig själv och har ganska mycket cash kvar så känns ju ganska fett. För en gångs skull har jag även köpt ett plagg speciellt för nyår, vilket inte är mig likt men den är underbar och glittrar i guld så jag är överlycklig.

Allt och inget | | Kommentera |
Upp