I am a lost boy from Neverland

Idag är en bra dag, tror jag. Har än så länge kollat på lite uppdateringar om Paris (♥) och läst en artikel om flyktinglägret nere på ön Samos i grekland. Hemskt. Dricker kaffe och har tvingat mina föräldrar att se traliern till The Martian som jag såg igår på bio. Helt amazing film och rekommenderar den till alla. 
 
Jag ska dega lite till men sedan måste jag pallra mig iväg till ica för att handla till mitt gymnasiearbete. Ska baka och fota lite. Har inte fått ett skit gjort på gymnasiearbetet de senaste två veckorna så jag har lite panik men och andra sidan har jag verkligen inte haft tid. Men idag har jag i alla fall absolut hela dagen och tänker spendera det mestadels till att plugga.
 
Hade sångkonsrt i torsdags by the way. Det gick helt okej men kom av mig i mitten. Oh well, typiskt mig. Efter det tog jag mit ut till Solna i ett försök att komma in och hjälpa på jobbet på invigningen. Det var lättare sagt än gjort. Eftersom jag inte kunde komma tidigare än 20 så kom jag inte in. Jag fick stå i kö i nästan två timmar men sen gav jag upp och drog hemåt istället. Det var okej dock eftersom jag var så trött men kunde verkligen inte vara mer taggad på att jag imorgon har mitt första jobbpass på MOS. Kommer bli SÅ roligt, och jag slutar mitt på dagen också så då har jag lite tid att gå runt och kolla läget i köpcentret bara.
 
Allt och inget | |
Upp